Energiefluss Haus – Flexible Stromflüsse / House Energy Flow – Flexible Current Flow

Alte Produse Z-Wave

comenzi la: 021.344.2238/0729900935

Cavi Sirena pentru exterior Z-wave

38313

Acest aparat este o sirenă pentru sistemele de securitate Z-Wave.

Datorită panoului solar de mare dimensiune poate fi folosit fără nici o sursă de alimentare suplimentară sau baterii.

Sirena poate fi instalata pe orice loc de pe exteriorul casei și poate fi controlata cu ajutorul centralei Z-Wave.

In cazul in care centrala primeste semnal de la un senzor de geam sau senzor de miscare, atunci aceasta trimitre semnal sirenei care porneste si avertizeaza vecinii

Sirena emite un sunet foarte puternic (105 dBm) și, în paralel  lumină stroboscop.

Mai mult, dispozitivul este  dotat auto-protectie. In cazul in care se incearca scoaterea dispozitivului principal de pe placa de montare porneste  imediat sirena (antivandalism) , de asemenea trimite rapoarte de încercare tamper la centrul de control Z-Wave. Comunicarea între centrala Z-Wave și sirena este criptata și securizata pentru a protectie suplimentara.

Sirena este fără întreținere și are grad de protectie IP56.

Energia solară medie de o zi ține dispozitivul în viață de până la 50 de zile (fără a folosi sirena).

În plus, un senzor de temperatură intern raportează temperatura din interiorul incintei sirenei la centrul de control inteligent al casei.

Cavi Contor 100A pentru masurarea consumului electric si a puterii consumate - transmitere informatii wireless z-wave

Cavi Contor 100A pentru masurarea consumului electric si a puterii consumate - transmitere informatii wireless z-wave

Contorul poate fi folosit pentru monitorizarea  de energie electrice consumate  pentru întreaga casă.

Sistemul se monteaza foarte usor, nu necesita deconectarea coloanei generale de alimentare cu curent.

Schema de conexiuni electrice o puteti vedea mai jos:

 

index
Instalat într-untablou electric si conectata clema pe conductorul de alimentare generala din casa, contorul de energie va monitoriza consumul total de energie electrică utilizată de întreaga clădire. Cu ajutorul clemei  inteligente, contorul va raporta că consumul de energie înapoi la punctul de control, în wați sau
kilowați-oră, și în timp real. Astfel încât să puteți vedea cât de multa de energie electrică folosiți cu adevărat și atunci când este utilizata.
Dispozitivul este alimentat de la o sursă de curent alternativ normală ca in shema de montaj mai sus prezentata
Dispozitivul are una dintre clemele și rapoartele W și kWh (până la 100 amperi).

La cerere se pot oferi si dispozitive de masura cu mai multe cleme de prindere si cu diferite amperaje.

Download PDF

Cavi Broasca cu yala pentru control Z-wave, cheie si tastatura numerica

Cavi Broasca cu yala pentru control Z-wave , cheie si tastatura numerica

ZM 1702 este o yala completa pentru majoritatea modelelor de uși europene standard. Sistemul  poate fi adopta la ușile cu deschidere dreapta sau stânga.

Yala poate fi aplicata pentru uși de la o grosime de 38 mm si peste. Ușa poate fi blocată și deblocată folosind cheia, tastatura sau comanda din orice punct din lume via internet sau local prin z-wave. Controlul wireless permite pentru a bloca / debloca  până la 15 coduri cheie diferite (lungime 4 … 8 cifre)

Kitu-ul contine :
placă interior cu mâner si mecanism electronic alimentat cu baterii
placă exterioară cu mâner și pad-cheie
butuc cilindru cu 3 chei( care poate fi livrat cu diferite adancimi in functie de grosimea usii)

Din fabrică dispozitivul nu face parte din nici o retea Z-Wave. Aparatul trebuie să se alăture unei rețele fără fir existentă, acest proces se numește incluziune. Dispozitive pot fi scoase, de asemenea, dintr-o rețea. Acest proces este numit Excludere. Ambele procese sunt inițiate de controlerul principal al rețelei Z-Wave.

Yala este echipata cu semnalizare acustica Beep si optica LEd, pentru a confirma diferite stari ale aparatului :

Validare programare : un semnal sonor lung și lumina este verde.
Programare nereusita: un semnal sonor lung și lumina este de culoare roșie.
Eroare Lock: trei bipuri lungi și luminile clipesc roșu.
Avertizare baterie slabă: Beep și lumini Flash Red 5 secunde. Vă rugăm să înlocuiți cu baterii alcaline de bună calitate. Daca beteriile sunt complet consumate, usa poate fi deschisa cu ajutorul cheilor dar trebuie re introdusa data calendaristica, cand se vor inlocui bateriile.

Cavi Staite meteo senzor de vant z-wave

Cavi Statie meteo senzor de vant z-wave

Z-Vremea este primul senzor automat de energie din lume, Z-Wave.
Senzorul multifuncțional este alimentat de o celulă solară. Datorită managementului energiei și condensatorului intern senzorul de vânt trimite măsuri catre centrala  Z-Wave chiar si in timpul noptii.
Construit în manager energetic calculează automat și trimite informatii la interval între 5 minute (în zilele însorite) și 1 – 2 ore în zilele înnorate sau la începutul zilei.
În plus, managementul energiei protejează împotriva descărcării complete și permite funcționarea continuă pentru raportarea în rafale de vânt, furtună sau amurg, în caz de urgență.
Senzorul multifuncțional este capabil de a capta și trimite diferite valori prin unde  Z-Wave
Principalele informatii sunt :

· Temperatura aerului
· Umiditate relativă
· Intensitatea luminii
· Viteza vantului
· Presiunea aerului
· Punct de condensare

Măsurarea este realizata  la o celulă solară de 1 metru pătrat și raportate cu o eficiență de 16% în kWh. Pentru a calcula randamentul de vânt, fiecare rotație a opta este numărata și suma totală este de raportata ca PULSE.

Datorită Z-Vremea puteți declanșa de închidere automata a  jaluzelelor sau a ferestrelor de mansarda daca acestea sunt achipate cu motor de comanda z-wave FAK_ZWS230, fie prin dispozitive asociate directe sau scenarii. Măsurile de lumina ambientală și randamentul solar poate fi folosit pentru a activa lumina exterioara a casei pornind la amurg și oprind dimineața. Tot cu ajutorul statie meteo puteti comanda intreruperea sistemului de irigat, daca afara a inceput sa ploua; pentru aceasta functie trebuie sa achizitionati si o vana de inchidere POPE009501

Înainte de a putea configura și utiliza Z-Vremea, unitatea trebuie să fie complet încărcată de lumina directă a soarelui timp de 4-6 ore. Fără lumină directă a soarelui, încărcarea poate dura 12 de ore.

Cavi Vana de închidere Z-wave pentru gaz sau apa

Cavi Vana de inchidere Z-Wave pentru gaz sau apa

POPP Flow  vana de închidere generala pentru tevi de apa  sau gaz.

Flow Stop este un motor acționat de controlerul de închidere pentru oprire automata de debit la conducte de gaz și de apă. Acesta vana este echipata cu tehnologie Z-Wave. Datorita estui fapt este deosebit de adecvata pentru utilizarea în case inteligente cu protocol de comunicare Z-wave.

Instalarea este foarte usoara dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos.

POPP Flow este livrat complet inclusiv supapă / cu motor, sursa de alimentare, montaj și Ghid de pornire rapidă, este ușor de asamblat pe robinetul general  de alimentare existent. În acest sens, vana poate fi montata pe  toate standardele de conducte obișnuite, inclusiv ½ “și ¾”.

La montaj  nu este necesara demontarea conductei existente. Instalarea se face în mod normal în 5-10 minute.

Vana POPP Flow este acționată de un motor care închide robinetul cu bilă mecanic. Chiar dacă motorul necesită doar 12 Volt (1A), are o putere mare, precum și un cuplu mare, care închide fiabil robinetul cu bilă în doar 10 secunde. De asemenea, o închidere manuală a supapei este posibilă în cazul unei pene de curent – datorită unui rulment de eliberare a ambreiajului.

După ce Vana Stop Flow se adaugă la un gateway de origine inteligentă prin Z-Wave, robinetul poate fi operat prin intermediul oricarui PC, notebook, smartphone sau tabletă. În plus, în caz de scurgeri de gaze sau apa – atunci cand in casa sunt montati si senzorii de detectie – vana  primeste comanda de oprire imediata si astfel este capabila sa opreasca în mod automat un aflux de apa, gaz etc  și, prin urmare, protejeaza casa impotriva unor  pagube importante.

Vana poate si montata si la instalatia de irigat si cu ajutorul ei puteti porni sau opri sitemul in functie de dorinta, preprogramat sau in cazul in care se primeste semnal de la un senzor ( cum ar fi de la statia meteo POPE005206, cand ploua afara robinetul opreste irigatia)

Consultanta

consultanta

Instalare

instalare

Garantie

36870

Suport tehnic

tehnic_suport
Suna acum