Energiefluss Haus – Flexible Stromflüsse / House Energy Flow – Flexible Current Flow

Comenzi FIBARO

comenzi la: 021.344.2238/0729900935

Fibaro Controller wireless RGBW Fibaro

Controllerul Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate.

Fibaro RGBW controleaza benzile flexibile cu 3 sau 4 culori, oferind milioane de variante de culori

Controllerul Fibaro RGBW are patruintrari analog care sunt compatibile cu orice senzori care opereaza intre 0-10V

Cele patru canale de iesire permitconectarea si controlarea independentaa fiecareia din sursele de lumina conectate.

Exista interfata disponibila pentru schimbarea culorilor si posibilitatea de a alege culori predefinite sau pentru creerea propriei culori.

Casa ta inteligenta reactioneaza la orice se intampla si te informeaza prin intermediul culorii luminilor. Foloseste controllerul Fibaro RGBW nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar si pentru a fi informat in privinta oricarui eveniment. Multumita celor patru intrari analog, controllerul Fibaro RGBW poate fi conectat la patru senzori analog independenti care opereaza intre 0-10V.

Intensitatea luminii din gradina poate fi reglata in functiede lumina naturala ambientala cu ajutorul unui senzor delumina care este conectat la controllerul Fibaro RGBW

RGBW Controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumina care sunt conectate la el. Cele patru canale permit masurarea consumului total sau separat pentru fiecare banda flexibila. Cand este conectat la Home Center 2 poti verifica consumul de energie in timp real si verifica evolutia consumului.

Tensiunea de lucru si comanda este 12/24V

Fibaro Releu dublu wireless ON/OFF 2x1.5kW Fibaro

Intrerupator ON/OFF pentru un circuit . Max. 3kW.

Compatibil cu doua grupuri independente de asociere

Oprire automata releu dupa o anumita perioada de timp.

Permite functionarea sistemului cu porti si rulouri de fereastra, independent pentru releu 1 si 2

Dispozitivle asociate pot fi controlate de releu.

Raspuns la alarme configurat de utilizator nici o reactie/ dispozitiv On/ dispozitiv OFF

Actioneaza dimmerele si releele de rulou asociate

Memorare status dispoziti in caz de intrerupere energie electrica

Compatibil cu intrerupatoarele mono si bistabile

Posibilitate configurarii raspunsului in caz de alarma de indunatie , fum , co2, temperatura etc

Fibaro Priza schuko cu functie de masurare consum

Priza FIBARO cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, sofisticat si extremde compact, care poate fi controlat de la distanta. Nu necesita nici un fel de intretinere. Aceasta priza cu contor poate fi folosita impreuna cu orice tip de dispozitiv electric, monitorizandu-i consumul.

Priza cu contor nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o conectati la o priza si apoila orice tip de dispozitiv electric.Este simplu sa adaugati prizele la Sistemul Fibaro cu ajutorul interfetei foarte usor de folosit.

Inelul RGB LED din cristal informeaza asupra consumului dispozitivului conectat, schimbandu-si culoarea.

Interfata Home Center 2 genereaza grafice detaliate care arata istoricul consumului de energie in casa. Aveti astfel posibilitatea sa planificati eficient costurile pentru consumul de energie . Consumul de energie al tuturor aparatelor conectate la sistem este afisat in grafice. Aveti posibilitatea sa accesati o lista cu cele 5 aparate care consuma cel mai mult. Graficul din interfata Home Center 2 va indica fie aparatele, fie camerele cu cel mai mare consum.

Priza are un capac incorporat, respectand normele de securitate. Puteti avea astfel mereu certitudinea ca siguranta copiilor dumneavoastra nu este pusa in pericol.

Priza nu permite includerea in retea a unui dispozitiv defect, protejand astfel intreg circuitul.Poate de asemenea sa semnaleze daca un aparat nu functioneaza corect. Exemplu- Frigider defect – Priza cu contor impreuna cu Home Center 2vor opri automat aparatul defect si voremite o avertizare. Imediat dupa ce priza cu contor opreste aparatuldefect veti primi un scurt raport prin SMS* sauemail. Alerta va aparea de asemenea in interfata Home Center 2 .

Priza de perete FIBARO este un dispozitiv miniatural unic care va permite sa controlati consumul de electricitate din casa. Schimbarea culorii inelului de cristal cu LED va indica exact consumul aparatului conectat. Totodata, senzorul de temperatura incorporat va avertizeaza cu un flash violet daca temperatura depaseste 55 °C. Alarma porneste si daca se depaseste sarcina maxima admisa de 2.5 kW.

Priza cu contor FIBARO poate testa raza de acoperire a reteleiZ-Wave – statusul conectivitatii este indicat dupa o citire rapida.Porniti procesul de testare apasand butonul de pe carcasa cateva secunde.Lumina violet indica modul de testare in care se afla priza. Puteti determina astfel acoperirea in functie de culoarea prizei.

Conectati priza de perete la consola de joc sau la televizorul din camera copiilor si puteti decide cand si cat timp pot copiii sa le foloseasca. Puteti alege setarile consolei si/sau ale televizorului si totodata sa le controlati de la distanta.

Inelul cu LED emite o lumina alba sau albastra cu intensitate mica atunci cand este conectat la o sursa de curent. Priza preia astfel rolul unei lampi aflate pe noptiera. Lumina poate fi setata temporal apasand butonul din lateralul carcasei.

Puteti sa va actualizati periodic dispozitivul cu ajutorul Home Center 2, folosind modul wireless, de fiecare data cand exista un firmware disponibil. Nu este necesar sa conectati la PC, este suficient sa apasati butonul de Update si sa va petreceti timpul liber asa cum doriti.

Fibaro Releu Rulou Wireless Fibaro

Releul Rulou 2 Fibaro este un controller avansat pentru rulouri de ferestre electrice, parasolare, jaluzele si porti de garaj. Modulul poate controla orice dispozitiv care este alimentat de un motor electric.

Gama larga de dispozitive pe care le poate controla, dimensiunile reduse si calibrarea comutatoarelor de limita fac din Releul Rulou 2 cel mai avansat dispozitiv de acest fel disponibil pe piata. In plus, noua versiune Fibaro Releu Rulou are si functie de masurare a consumului de energie.

Releul pentru Rulou 2 este un modul extrem de mic, care se incadreaza usor in carcasa dispozitivului controlat. Releul permite pozitionarea precisa a rulourilor de fereastra ,iar in cazul jaluzelelor, pozitionarea precisa a lamelelor. Pozitionarea precisa este posibila prin conexiunea cu motoare echipate cu comutatoare de limita electronice sau mecanice. Dimensiuni 37x42x17mm

Fibaro Releu Rulou 2 necesita calibrare pentru a functionacu un motor electric. Mecanismul implementat de calibrare permite stabilirea foarte exacta a pozitiei ruloului. Prin calibrare Sistemul Fibaro cunoaste exact pozitia ruloului precum si daca jaluzelele sunt inchise sau deschise.

In functie de tipul de dispozitiv pe care il controlati exista cinci moduri individuale de operare care asigura functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzeasau usa de garaj. Alege un mod de operare in functie de tipul sifunctionalitatea dispozitivului. Astfel vei avea posibilitateasa configurezi si sa controlezi dispozitivul.

Indiferent daca te afli la locul de munca, in vacanta sau la cumparaturi, poti sa deschizi jaluzele sau sa inchizi usa de la garaj – de la distanta, cu un smartphone sau o tableta, sau de la fata locului cu ajutorul unui intrerupator.

Posibilitatea avansata de asociere permite crearea unor grupuri formate din mai multe Releuri de Rulou sau orice alt dispozitiv – Priza cu Contor, Dimmer, Releu Dublu, Controller RGBW. Un singur click si toate jaluzelele se vor inchide.(urmand ca sistemul Fibaro sa aprinda apoi toate luminile).

Cand folosesti Releul de Rulou 2 pentru a controlao usa electrica de garaj, poti folosi functia de pauza. Aceasta functie permite inchiderea automata a usiidupa o perioada de timp presetata. Poti totodata sa conectezi o bariera IR la un Releude Rulou aditional pentru a te asigura ca poarta nu se inchide prea devreme.

Releul de Rulou FIBARO 2 foloseste Protectie Clasa v2 impotriva miscarilor nedorite ale motorului electric. O data ce Protectia Locala s-a activat, modulul nu mai raspunde la intrerupatoare. Acest aspect poate fi util in caz de tentativede intrare prin efractie. In plus, Releul poate raspunde la alarma de incendiu, deinundatie sau la alarma generala, urmand ca sistemulsa reactioneze in mod corespunzator pentru a-ti garantasiguranta.

Functia incorporata de masurare a energiei permite monitorizarea consumului. Folosind aceasta functie, Home Center 2 te ajuta sa estimezi factura de electricitate. Informatiile despre consum pot fi folosite si in programarea scenariilor.

Tehnologia Z-Wave wireless permite comunicarea intr-o raza de pana la 50 metri de la controller-ul principal. Protocolul de comunicare permite comunicarea prin alte noduri Z-Wave care functioneaza in aceeasi retea.

LED-ul incorporat va semnaliza daca Releul de Rulou Fibaro comunica cu Home Center 2 corect

Fibaro Releu simplu wireless ON/OFF 1x3kW Fibaro

Intrerupator ON/OFF pentru un circuit . Max. 3kW.

Compatibil cu doua grupuri independente de asociere

Oprire automata releu dupa o anumita perioada de timp.

Permite functionarea sistemului cu porti si rulouri de fereastra, independent pentru releu 1 si 2

Dispozitivle asociate pot fi controlate de releu.

Raspuns la alarme configurat de utilizator nici o reactie/ dispozitiv On/ dispozitiv OFF

Actioneaza dimmerele si releele de rulou asociate

Memorare status dispoziti in caz de intrerupere energie electrica

Compatibil cu intrerupatoarele mono si bistabile

Posibilitate configurarii raspunsului in caz de alarma de indunatie , fum , co2, temperatura etc

Fibaro Dimmer universal 500w wireless Fibaro

Dimmer lumina – compatibil cu becurile standard,fluorescente sau LED.

Putere maxima 500W

Tensiune lucru 230V

Comunicare rapida in reteaua Z-wave

Configurare interval de timp pentru marirea sau micsorarea intensitatii luminii, atat in modul manual cat si in modul automat.

Definire de nivel maximi si minim al iluminarii

Functie intrerupator cu 3 pozitii

Memorare status dispozitiv in caz de intrerupare energie electrica

Sincronizare nivel de luminozitate pentru toate dimmerele din aociate

Compatibil cu intrerupatoarele mono si bistabile

Posibilitate configurarii raspunsului in caz de alarma de indunatie , fum , co2, temperatura etc

Consultanta

consultanta

Instalare

instalare

Garantie

36870

Suport tehnic

tehnic_suport
Suna acum