Energiefluss Haus – Flexible Stromflüsse / House Energy Flow – Flexible Current Flow

Senzori FIBARO

comenzi la: 021.344.2238/0729900935

Fibaro Senzor de miscare wireless Fibaro

Senzor de miscare wireless dar nu numai. Acest senzor are incorporate si senzor de temperatura si un acelerometru care are rolul de a detecta cutremurul.

Avand forma unui ochi de pisica, senzorul este inspirat de acest animal care are un simt al vederii si al auzului excelent si este recunoscut pentru vigilenta sa. In plus, pisica a fost mereu considerata un protector al casei. Senzorul de miscare Fibaro are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime cat si pe latime si observa tot cea ce tie iti scapa.

Este un senzor care combina patru functii inteligente pentru a-ti oferi MAI MULT. Acest mic dispozitiv, in afara de faptul ca detecteaza miscarea, poate masura temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile multumita accelerometrului incorporat. Senzorul de miscare Fibaro extinde confortul realitatii tale. Poti crea scenarii personalizate si te poti bucura mereu de siguranta deplina- senzorul detecteaza orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole.

Pupila multicolora LED a senzorului de miscare FIBARO informeaza membrii familiei care este temperatura curenta. Seteaza culoarea si intensitatea culorii in functie de preferintele tale si imediat ce intri intr-o camera,in functie de culoarea senzorului vei stii care este temperatura.

Cea mai avansata tehnologie din lume incorporata intr-o carcasa albafara niciun defect. Cu un diametru de mai putin de 44 mm.

Unul din aspectele principale ale senzorului de miscare este abilitatea sa de a detecta si cea mai usoara miscare; nimic nu ii scapa. Tinand cont ca toate camerele sunt diferite, poti adapta sensibilitatea senzorului in functie de locatie sau de o situatie particulara.

Unul din aspectele principale ale senzorului de miscare este abilitatea sa de a detecta si cea mai usoara miscare; nimic nu ii scapa.Tinand cont ca toate camerele sunt diferite, poti adapta sensibilitatea senzorului in functie de locatie sau de o situatie particulara.

Cand esti la birou sau intr-o calatorie, senzorul de miscare FIBARO iti supravegheaza casa si iti protejeaza familia. In plus, senzorul de miscare Fibaro poate monioriza cat timp petrece cineva intr-o camera. Asadar vei fi informat cand copii stau prea mult timp la televizor in camera de zi, in loc sa isi faca temele in camerele lor si vei putea sa opresti TV-ul de la distanta.

Dupa instalarea senzorului de miscare pe ambele laturi ale unei intrari vei stii mereu cate persoane au intrat in casa sau intr-o anumita camera. Nu mai trebuie sa-ti faci griji cand un adolescent este singur acasa. Senzorul de miscare FIBARO iti spune la ce ora a a iesit, cand s-a intors acasasi cati vizitatori a avut; sau Reuniune de familie, cina cu prietenii, sau o petrecere – Senzorul de miscare FIBARO iti asigura confortul. O data ce sistemul afla ca sunt mai multe persoane in camera, va porni sistemul de ventilatie pentru ca toate camerele sa fie aerisite in functie de scenariile stabilite pe unitatea centrala Home Center 2.

Senzorul de miscare Fibaro poate sa analizeze obisnuintele utilizatorului si sa actioneze in concordanta cu ele. Poti integra doua controllerela un singur sistem FIBARO (acasa si la birou). Astfel iti poti controlacasa pe baza informatiilor adunate de la controllerul instalat la birou.Atat timp cat senzorul de miscare instalat in birou recunoaste ca inca te afli acolo, controlerul de acasa reduce incalzirea pana cand ajungi acasa.

Senzorul de miscare Fibaro iti schimba toate diminetile. Cand te trezesti senzorul porneste un scenariu pre-programat. Temperatura va fi setata la valoarea vruta de tine, feresterele se deschid pentru a lasa aerul sa intre si jaluzelele se ridica. Intre timp, dinspre bucatarie se simte aroma cafelei proaspat facute …

Senzorul de miscare Fibaro este alimentat de o baterie cu durata de viata foarte mare, ceea ce permite senzorului sa functioneze pana la trei ani.

Absenta firelor in favoarea comunicarii Z-Wave wireless cu controllerul principal sporeste abilitatea dispozitivului de a opera oriunde in interiorul casei.

Suportul inteligent iti permite sa asezi senzorul oriunde, sau sa il fixezi permanent pe un perete, tavan sau alta suprafata. Poti sa schimbi locatia senzorului oricand ai nevoie.

Ai lasat luminile aprinse sau fierul pornit cand ai plecat in graba? Ai uitat sa activezi alarma? Nicio problema! Senzorul de miscare Fibaro detecteaza lipsamiscarii in casa si transmite informatia la Home Center. Apoi scenariul preprogramat iti va trimite o notificare, sau va activa automat alarma, va inchideferestrele si toate celelalte dispozitive neutilizate si va cobori temperatura, in functie de preprogramarea facuta pe Home Center 2.

Pentru a-ti tine familia in siguranta senzorul de miscare FIBARO este prevazut cu protectie anti-interventie. Orice incercare de a schimba locatia sau pozitia senzorului va declansa o alarma si sistemul te informeaza trimitand un mesaj pe telefonul tau mobil.

Cutremurele pot aparea destul de frecvent si chiar si unul minor poate fi destul de periculos. Multumita accelerometrului incorporat, senzorulpoate detecta chiar si cele mai mici vibratii. O notificare trimisa de sistemte alerteaza impotriva unui pericol iminent si iti da timp sa iti iei precautiile necesare.

Senzorul de miscare Fibaro are un senzor de temperatura incorporat pentru a satisface toate cerinteletale. Temperatura de la nivelul tavanului este diferita fata de cea de la nivelul podelei. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine o temperatura corecta este sa masori temperatura de la nivelul podelei, folosind orice senzor, si sa setezi senzorul de miscare sa compenseze diferenta.

Senzorul de miscare Fibaro functioneaza perfect in orice situatie si ofera posibilitati nelimitate cand este asociat altor dispozitive. Seara ii va spunesi stemului sa porneasca luminile din gradina imediat ce a detectat miscarein afara casei. Astfel o camera de supraveghere va putea sa transmita imagini clare pe telefonul tau mobil. Poti sa stai linistit, Sistemul FIBARO are mereu grija de casa ta.

Fibaro Senzor de fum

Senzorul de Fum Fibaro este cel mai mic senzor wireless deacest fel din lume. Dimensiuni 65x28mm

Tehnologia z-wave a permis reducerea considerabilaa dimensiunilor componentelor senzorului. Dispozitivul este cel mai avansat senzor de fum disponibil pe piata

Grilajul este construit din material de cea mai buna calitate, cu un numar imens de perforatii. Fiecare din ele a fost realizata electrochimic, astfel ca fumul intra foarte usor in camera senzorului. Detectand incendiul extrem de rapid, senzorul de fum FIBARO ofera protectie maxima, reducand la minim pagubele.

Datorita faptului ca unele produse din imobil sunt construite din materiale care pot arde fara fum, senzorul Fibaro a fost prevazut cu un senzor intern de temepratura care in cazul in care cantitatea de fum nu este suficienta pentru a declansa alarma, dispozitivul va putea totusi sa identifice o amenintare detectand cresterea temperaturii. O schimbare brusca a temperaturii sau o crestere de pana la 54 grade celsius este suficienta pentru declansarea alarmei. Numai acest tip de senzor ofera o eficienta ridicata, indiferent de materialul care arde.

Senzorul se poate instala oriunde este nevoie de el, indiferent daca se poate conecta la o sursa de alimentare, daca peretii permit comunicarea wireless sau de tipul de sistem de alarma. Senzorul se poate conecta la un adaptor de 12 sau 24 VDC. Sau se poate lasa pe modul baterie cu o autonomie de pana la 3 ani.

Senzorul permite integrarea la aproape orice sistem de alarma de pe piata.

Pereti grosi care intrerup semnalul wireless? Poti conecta senzorul la alarma si printr-un fir.

Casa ta inteligenta te ajuta sa iti protejezi familia impotriva incendiilor sau a altor dezastre. Poti decide cum sa actioneze Home Centerin caz de foc, inundatie sau intrare prin efractie. Descoperirea unei amenintari poate duce la deschiderea rulourilor de fereastra,a portii de garaj, a ferestrelor, sau la iluminarea cailor de acces. Este posibil de asemenea rularea unui scenariu de siguranta la atingereaunui buton de pe telefon sau tableta.

Senzorul de fum ofera optiuni avansate de configurare a sensibilitatii senzorului. Sensibilitatea variaza in functie de locul unde este instalat dispozitivul. In bucatarie, un senzor foarte sensibil poate declansa alarma chiar si atunci cand gatesti, de aceea ar trebui sa fie mai putin sensibil, evitand astfelalarmele false. In alte camere insa, unde este mai putin probabil sa apara fum in conditii normale, senzorul trebuie sa fie setat la sensibilitate maxima.

Materialul rezistent la caldura din care este facuta carcasa senzorului protejeaza dispozitivul chiar si la temperaturi de 200°C.

F unctionarea corecta a unui senzor de fum este foarte importanta. De aceea Home Center 2 face verificari frecvente pentru a determinad a c a s enzorul functioneaza cum trebuie. In cazul descoperirii unei probleme, sistemul va trimite imediat o notificare, astfel ca se pot lua masuri imediat.

Senzorul de fum Fibaro are o functie care permite inregistrarea oricarei incercari de dezinstalare sau modificare a senzorului.

Senzorul de fum este un element extrem de important pentrusiguranta casei tale si de aceea nu este permisa interventia neautorizata. Orice incercare de a intrerupe alimentarea sau a fura senzorul este imediat anuntata.

Ledul incorporat poate fi folosit pentru a semnaliza raza de acoperire Z-Wave .Comunicarea corecta cu Home Center 2 sta la baza bunei functionari asistemului Fibaro.

Senzorul poate comunica cu un sistem de alarma prin fir sau wireless prin reteauaZ-Wave. Chiar daca raza Z-Wave nu permite comunicarea directa cu Home Center 2, fiecare din dispozitivele sistemului poate multiplica semnalul radio, permitand instalarea si in zonele mai indepartate ale casei.

Senzorul de fum testeaza raza de acoperire Z-Wave si in acelasi timp face un auto-test, informand Home Center ca se afla in stare defunctionare. Proces foarte eficient, operat la fiecare 5 secunde permitand sistemului sa monitorizeze functionarea senzorului . Testul poate fi facut si manual – este nevoie doar sa tii apasat butonul din centrul senzorului si sa astepti lumina semnalizatoare.

Senzorul de fum te informeaza in privinta statusului curent printr-un un display colorat. Daca ledul este aprins verde inseamna ca functioneaza corect si ca te afli in siguranta.

O cutie neagra implementata in senzor inregistreaza informatii despre fum si nivelul de temperatura. Indiferent daca sistemul de alarma este pornit sau nu, senzorul monitorizeaza nivelul de fum si trimite informatii catre controllerul principal periodic. Acum chiar si fumul de tigare poate fi usor detectat.

Toate amenintarile detectate sunt inregistrate si memorate in memoria controllerului principal si a senzorului. Toate pot fi monitorizate constant via telefon mobil sau de pe pagina home.fibaro.com .

Senzorul permite update-ul complet automat al software-ului . O date ce un update este disponibil senzorul il va instala automat. Home Center 2 se asigura ca senzorul de fum este mereu actualizat, oferind siguranta maxima.

Fibaro Senzor de inundatie wireless Fibaro

Senzorul de inundatie Fibaro – design inovator, dimensiuni compacte si o multimede functii aditionale. Senzorul de inundatie Fibaro este cu adevarat remarcabil. Acest dispozitiv unic poate garanta siguranta ta si a familiei tale. Prin precizia si tehnologia sa avansata Senzorul Fibaro te avertizeaza inprivinta unei inundatii, a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii.

Toate acestea intr-un singur dispozitiv care nu are nevoie de intretinere sau de instalare.

Functii suplimentare :

Senzor de inclinare – Detecteaza miscarea sau inclinarea la mai mult de 15 grade.Trimite o alerta in cazul in care senzorul este mutat.

Alarma cu sirena – Alarma incorporata te ajuta sa reactionezi rapid in caz deinundatie sau de schimbare brusca de temperatura.

Sonda telescopica – Senzorul de inundatie Fibaro este singurul din lume care functioneaza perfect pe suprafete denivelate, multumita sondelor telescopice din aur care sunt suficient de flexibile pentru a compensa suprafata denivelata.

Intrare / Iesire – Terminalul de intrari permite conectarea unei sonde externe si instalarea senzorului in orice locatie. Terminalul de iesiri permite conectarea la un sistem de alarma.

Senzor de temperatura – Senzorul de temperatura incorporat poate fi folosit pentru acontrola un sistem de incalzire prin podea sau pe post de senzor de alarma pentru incendii, detectand cresterea brusca a temperaturii.

Alimentare cu baterie – O singura baterie este suficienta pentru a alimenta senzorul 2,5 ani.

Prevenire interventie – Carcasa speciala contine un buton care protejeaza senzorulimpotriva deschiderii accidentale.

Indicator vizual – Pe langa alarma dispozitivul poate emite alerte si prin intermediul culorilor emise de LED-ul RGB incorporat.

Senzorul nostru este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, in functie de locatia de operare. Senzorul functioneaza pe 12 sau 24 VDC. Multumita terminalului de iesire, senzorul de inundatie Fibaro poate fi integrat la orice sistemde alarma. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului in locuri cu accesibilitate limitata.

Orice miscare sau relocare poate face ca senzorul sa nu mai functioneze, motiv pentru care detectorul incorporat indica orice miscare sau orice incercare de deschidere. Un raport va fi trimis utilizatorului principal pentru ca suntem constienti ca senzorul este un dispozitiv foarte important, cu o responsabilitatefoarte mare, aceea de a ne monitoriza casa.

Poate functiona in orice locatie unde ainevoie de el. Chiar daca nu poate fi instalat intr-un loc anume, poti oricand sa conectezi osonda cu fir pentru a detecta scurgerile.

Poti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului incorporatpoti afla daca senzorul a detectat apa, sau o crestere / scadere a temperaturii. Cu testerul de acoperire Z-Wave incorporat poti determina cu usurinta daca locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu controllerul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea corecta a senzorului.

Senzorul este conceput pentru a functiona in cele mai grele conditii. Functioneaza la temperaturi extreme- de la -10 la + 95 grade celsius.

Pericolul unei inundatii detectat de senzor declanseaza raspunsul Sistemului Fibaro care raspunde automat oprind alimentarea cu apa. Instaland o supapa solenoida si un Releu Fibaro, sistemul va raspunde automat si va opri alimentarea cu apa. Senzorul Fibaro de inundatie impreuna cu o supapa solenoida si un Releu Fibaro iti garanteaza siguranta deplina a casei tale.

Pentru incalzire in pardoseala este greu sa determini temperatura optima si sa opresti incalzirea la momentul potrivit pentru a evita temperaturi incomode. Multumita senzorului de temperatura integrat, senzorul de inundatie Fibaro te poate ajuta sa coordonezi incalzirea prin podea. Fibaro Home Center 2 asigura temperatura ideala pentru confortul familei tale, totul cu cel mai mic consum de energie posibil.

Pentru ca senzorul Fibaro rezista in cele mai grele conditii, poate fi folosit in fata casei (senzor de degivrare) pentru a monitoriza temperatura de la nivelul aleii.In caz de inghet este posibil ca masina sa alunece la iesirea din garaj.De ce sa provoci accidente atata timp cat senzorul Fibaro poate preveniformarea ghetii in jurul casei tale?

Senzorul rezista la temperaturi extreme. Orice schimbare brusca de temperatura declanseaza o alarma la panoul de comanda si o alerta va fi trimisa catre telefoanele mobile. Din fericire senzorul de inundate poate detecta rapid un incendiu , mai ales daca detectoarele de incendiu din casa au probleme. Senzorul Fibaro este un dispozitiv de protectie aditional binevenit la sistemul de alarma din casa contra incendiilor.

Posibilitatea de asociere cu numeroase dispozitive si scenariile extinse permit panoului de control Home Center 2 sa actioneze independent imediat dupa cea fost detectat riscul unei inundatii sau al unui incendiu. La cea mai mica scurgere de langa masina de spalat senzorul de inundatie trimite un semnal Releului Fibaro careva inchide supapa solenoida, si va deconecta masina de spalat de la alimentare prin intermediul prizei de perete Fibaro. In caz de detectare a focului, Releul Fibaro opreste gazele si panoul Fibaro aprinde luminile care marcheaza ruta de evacuare. In acelasi timp sistemul de ventilatie functioneaza la nivel maxim pentru a elimina fumul. Acestea sunt doar cateva din posibilitatile pe care ti le ofera asocierea modulelor si a dispozitivelor Fibaro.

Senzorul de inundatie Fibaro isi primeste update-urile in mod automat, fara nici o actiune din partea utilizatorului individual, astfel incat nu va fi niciodata nevoie sa pierzi timp pentru a actualiza software-ul.

Pentru siguranta ta si pentru a ne asigura ca dispozitivul functioneaza corect, senzorul este echipat cu un tester de acoperire a reteleiZ-Wave. Comunicarea in reteaua wireless Z-Wave iti permite sa stai conectat la panoul de control pe distante mari si prin conectivitate indirecta, folosind alte module Z-wave. LED-ul incorporat iti permite sa verifici foarte usor daca senzorul se afla in raza deacoperire si daca poate comunica cu Sistemul Fibaro sau daca are nevoie de alta locatie.

Fibaro Senzor wireless usa/fereastra Fibaro Alb

Senzorul usa/fereastra Fibaro este un dispozitiv wireless care comunica prin undele z-wave si este alimentat la baterie.

In plus senzorul de usa/fereastra are o iesire libera compatiblia cu senzorul de temperatura DS18-B20

Disponibil in mai multe culori :

FGK 101 alb

FGK 102 argintiu

FGK 103 negru

FGK-104 crem

FGK 105 maro lemn

FGK 106 visiniu

FGK 107 maro

Fibaro Senzor Universal Binar Fibaro

Imbunatateste functionalitatea oricarui senzor, facilitand comunicarea cu reteaua Z-Wave si cu sistemul FIBARO

In plus senzorul permite comunicarea wireless cu senzorii de temperatura DS18B20

Dispozitivul suporta pana la doi senzori binari si patru de temperatura DS18B20

Senzorul Universal poate fi folosit oricand este nevoie de date wireless de la un senzor

Dupa montarrea carcasei aditionale de protectie, senzorul poate fi folosit si in zone cu temperatura ridicata sau umezeala.

Rolul principal al acestui senzor este integrarea sistemului Fibaro cu sisteme deja existente.

Fibaro Set Senzori Temperatura Fibaro

Set Senzori Temperatura Fibaro

Pretul este pentru pachet de 4 buc

Consultanta

consultanta

Instalare

instalare

Garantie

36870

Suport tehnic

tehnic_suport
Suna acum